Adatvédelmi tájékoztató

A Beszédírók Kft. a megrendelői személyes adatát az alábbi célok érdekében kezeli:

• részükre könyv megrendelése és azok nyilvántartása,
• panaszok és észrevételek intézése,
• a velük szemben fennálló követelések érvényesítése.

Az ilyen adatkezeléshez a megrendelő a megrendelés elküldésével járul hozzá. A felsoroltaktól eltérő (pl. marketing) célok esetében a Beszédírók Kft. kizárólag akkor kezeli megrendelői és vásárlói személyes adatát, ha az adatkezelés céljáról az érintettet tájékoztatta, és ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult.

A személyes adatokat az adatkezelés céljához illeszkedő időtartamig (a panasz, észrevétel elintézéséig, a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, a megrendelés statisztikai feldolgozásáig, stb.), illetve az ezekhez a műveletekhez kapcsolódó adóügyi, vagyonvédelmi és más előírások szerinti határidőig kezeli.

A Beszédírók Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik megrendelői személyes adatainak biztonságáról. Megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat a belső eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a kezelt (felvett, tárolt, stb.) adatok védettek legyenek. A személyes adatokat fokozott biztonságú informatikai rendszerekben, nem nyilvános módon kezeli. Megakadályozza azok véletlen megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Biztosítja, hogy a személyes adatokat csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek ismerhessék meg, magas szintű hozzáférési kontrollok alkalmazása mellett. Az internet használatával továbbításra kerülő adatok tekintetében fokozott biztonságú védelmi intézkedéseket tesz.

A megrendelő a Beszédírók Kft.-nél (levélben: 2111 Szada, Méhes u. 14., telefonon: +36-30/456-7807, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) bármikor tájékoztatást kérhet kezelt személyes adatairól, kérheti azok helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – az adatbázisból való törlését.

Miki és a lillafüredi kisvasút

miki es lilafurediA könyv főszereplője Hibrid Miki, aki egy igazán különleges mozdony, hiszen ő a világ első kisvasúti hibrid mozdonya. Tőle és a többi lillafüredi kispöfögőtől megtudhatjuk, milyen izgalmakkal jár egy évszakváltás a vasúton és az erdőben, illetve részt vehetünk egy időutazáson is, ahol egy középkori titokra derül fény.

Oldalak száma: 48
Borító: Keménytáblás, cérnafűzött
Minden oldalon színes illusztrációval.
Kiadás éve: 2018
 
Megrendelését az alábbi űrlap kitöltése után fogadjuk. Kérjük, adatait pontosan adja meg, illetve válassza ki a szállítási és fizetési módot. A szállítási lehetőségek összeállításakor minden esetben arra törekedtünk, hogy minél kényelmesebben és kedvezőbben juttathassuk el Önnek a könyveket.

A könyv ára: 2200 Ft/db + szállítási költség

Szállítási költségek és fizetési lehetőségek 1 példány esetén:
  • Banki előre utalás esetén postai küldeményként: 900 Ft
  • Utánvéttel Foxpost automatába (bankkártyás fizetési lehetőség az automatánál): 1100 Ft
  • Házhozszállítás (készpénzes fizetési lehetőség a futárnál): 1600 Ft
  • Külföldi címre történő szállítás esetén banki átutalással postai küldeményként európai országba: 3500 Ft. Nem európai ország esetén egyedi ajánlatot küldünk.
  • Több példány megrendelése esetén a szállítási költségre egyedi ajánlatot küldünk
Megrendelő adatai
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Számlázási cím - Akkor töltse ki, ha eltér a megnendelő adataitól!


A szállítás és fizetés módja
Powered by BreezingForms