Skip to main content

Kosár

Híreink


Híreink

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szerzőnk, Csohány Domitilla hivatalos Facebook-oldalán meg lehet nyerni az utolsó "Miki és a lillafüredi kisvasút" című mesekönyvünket.

NYEREMÉNYJÁTÉK - MIKI ÉS A LILLAFÜREDI KISVASÚT

BERCI, BALATON, NAGYBEREK – ORSZÁGOS SAJTÓBEMUTATÓ LEGÚJABB MESEKÖNYVÜNKRŐL

A Kispöfögők mesekönyv-sorozat 4. kötete a Balatonfenyves Gazdasági Vasúton játszódik

A Balaton déli partjának kevésbé ismert térségét és élővilágát mutatja be a Kispöfögők mesekönyv-sorozat legújabb kötete, a „Berci és a balatonfenyvesi kisvasút”. 2022. május 20-án a Balatonfenyves Gazdasági Vasút végállomásán élményutazással egybekötött sajtótájékoztatót tartottunk. A írónkon és illusztrátorunkon kívül Keresztes Péter a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója, Biber Anett a MÁV Zrt. szóvivője, és Sitku Erzsébet a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa mutatta be a kötetet.

BENDEGÚZ ÉS A GYERMEKVASÚT – ORSZÁGOS SAJTÓBEMUTATÓ

Fotó: Toroczkai Zsolt
Szöveg: MTI
Budapest, 2019. december 4., szerda (MTI) - Bendegúz és a Gyermekvasút címmel megjelent a Kispöfögők mesekönyv-sorozat legújabb, harmadik kötete. A 4-8 éves korosztálynak ajánlott kötet szereplői különleges kalandjaik közben játékos formában ismertetik meg az olvasót a Budai-hegység erdei állataival, növényeivel, valamint történelmével.

TEJCSOKOLÁDÉK MESEKÖNYVEINKHEZ!



AZ ÉV KÖZLEKEDÉSI KIADVÁNYA II. DÍJ

A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat nyitóeseményén, a Művészetek Palotájában vehette át cégünk a KÖZLEKEDÉSI KULTÚRÁNK ÉRTÉKEI 2019 - „AZ ÉV KÖZLEKEDÉSI KIADVÁNYA” elnevezésű szakmai elismerés II. díját.

2019.05.10.

Boldog születésnapot Kispöfögők!

Egy éve mutattuk be országos sajtótájékoztatón a Kispöfögők mesekönyv-sorozat első kötetét, amely a Lillafüredi Állami Erdei Vasút mozdonyainak kalandos mindennapjairól szól.

2019.03.21.

AKIK MIKIT MEGTEREMTETTÉK

Hibrid Miki a világ első kisvasúti hibrid mozdonyaként a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton teljesít szolgálatot és egyben a „Miki és a lillafüredi kisvasút" című mesekönyvünk főhőse. A valóságban magyar mérnökök újításából született meg 2010-ben. A SEDULITAS-PRO Kft. egyik tulajdonosa, Rónai Attila is a tervezőasztaltól az üzembe helyezésig, (sőt még azon túl is) bábáskodott a kis MK48-as megteremtésénél.

2018.12.24.

Örömvonatozás Gödöllőn

2018.09.29.

Copyright © 2018 Beszédírók Kft. Minden jog fenntartva!